sunnuntai 18. marraskuuta 2012

TET 2 + viikonloppu

Kirjoitan koko tämän viikon tapahtumat nyt yhteen postaukseen kun en ole viikolla ehtinyt kirjoitella.
Sunnuntaina lähdin kaverini Fellon kanssa Lohjaa kohti. Tarkoituksena oli siis asua ja olla tetissä hänen luona. Äiti ja Isä vei meidät autolla. Veimme tavarat sisään ja illalla näytin Fellolle kaikki eri paikat tallissa ja kerroin vähän mitä oltiin puhuttu kummitätini kanssa.
Maanantaina aloitimme työt. Veimme hevosia tarhaan, siivosimme karsinoita ja autoimme ruokinnassa. Iltapäivällä saimme mennä uimahalliin ja subwayhin.
Tiistaina taas samat työt kuin maanantaina mutta kävimme myös ratsastamassa. Minä menin taas Empulla ja Fello meni Benillä.
Keskiviikkona ja torstaina kävi aika hassu juttu. Kummitätini ei ollut muistanut että hänellä oli lomittaja näinä päivinä joten meidän ei tarvinnut tehdä mitään tallitöitä eli jäljellä oli vain ratsastusta ja hauskanpitoa. Harjoittelimme myös vähän agilityä Fridan ja Susien kanssa ja hyvinhän se meni! Torstaina Frida ja Perro karkasivat ja olivat poissa koko yön...
Perjantaina tallityöt taas kutsuivat ja kun olimme Fellon kanssa viemässä heppoja tarhaan näin Fridan! Huusin sen perään ja se tuli tallille takaisin. Näin Perron tiellä vähän kauempana mutta se ei tullut vaikka huusin sitä. Veimme hepat tarhaan ja lähdimme Perron perään. Se meni pellolle joten seurasimme sitä mutta se vain käveli kauemmas. Tiesin että emme kävellen saisi sitä kiinni niin juoksin koko pellon halki koiran perään. Se oli jo niin väsynyt ettei juossu karkuun. Sitten veimme Perron myös kotiin ja koko poppoo oli taas koossa :)


Perjantaina tulimme kotiin hauskan viikon jälkeen. Lauantaina menin Dollarilla maastossa ja pellolla Bellan & Kandyn kanssa. Oli todella hauskaa ja Dollar oli jällen tosi ylipirteä. Illalla klippasimme hepat ja Dollarin väri muuttui todella ihanaksi! Kävin myös Moonien kanssa maastossa ja hyvin meni. Kävin isllä maastossa siksi että se pääsisi laukaailemaan enemmän välillä.
Tänään sunnuntaina menin Dollarilla pellolla jälleen Bellan & Kandyn kanssa. Oli tosi hauskaa ja ponilla energia riitti kyllä. Sitten minun on pakko kertoa miten hyvin onnistun ratsastuksessani välillä. Tänään onnistin tippumaan Dollarin selästä KÄYNNISSÄ! ;P Lensin kun katapultti maahan ja pidin ponista kiinni samalla kun naurettiin Bellan kanssa niin paljon että meinasimme tukehtua! Kun olimme hyppelemässä kuivahautaa pellolla ja minunb piti hakea metsästä oksa niin astuin kuolleen peuran päälle ja se oli tosi ällöttävää!!!
Huomenna alkaa koulu... en kyllä yhtään jaksaisi mennä mihinkään kouluun mutta pakkohan se on mutta eiköhän sitä jakseta ihan hyvin kun tietää että kohta on joululoma edessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti